Udružili se Crocs i KFC: Novi modeli izgledaju poput ukusne košare s piletinom! Čak tako i miriše

I baš kad smo mislili kako nas iz Crocsa više ne mogu iznenaditi, predstavili su novi model koji izgleda poput košare s piletinom popularnog fast food lanca
Vidi originalni članak

Akon ste mislili da vas Crocs više ne može iznenaditi... Pa, pogriješili ste! Naime, brend se udružio s lancom restorana brze prehrane KFC i predstavio nove modele koji izgledaju poput košare s piletinom, mnogima omiljenog KFC proizvoda. Ali, ne samo da izgleda poput košare s piletinom, Crocsice tako i Najnovijim modelom Crocs je odao počast kultnom KFC proizvodu, a rezultat nove suradnje bit će moguće kupiti na proljeće.

Đon je crveno-bijeli, baš poput košare, a na vrhu se nalazi detalj koji izgleda poput pržene piletine. Cijena ovog neobičnog modela bit će 60 dolara, a da bi promovirali suradnju, pojavili su se i na Tjednu mode u New Yorku, na kojem je predstavljen model The Bucket Clog, s nešto većom platformom. Među prvima ga je isfurala umjetnica Me Love Me a Lot, a umjetnica je rekla da, kad joj je menadžer spomenuo ovu suradnju, mislila je da se šali, no upravo je to ono što joj se najviše sviđa kod ove suradnje - duhovita je!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".