Udobnost prije svega: U zemljanim tonovima ova dama sa špice izgleda baš dobro!

Lagani i lepršavi materijali ljetni su saveznici u borbi protiv visokih temperatura
Vidi originalni članak

S klasikom nikada nećete pogriješiti. Ova dama sa zagrebačke špice s nekoliko basic komada složila je styling za čistu peticu. Od glave do pete je u zemljanim tonovima koji joj baš dobro stoje. Brineta nosi sivu pamučnu majicu u kombinaciji s maslinastozelenim lepršavim hlačama i jednostavnim sandalama u smeđoj boji. Ove komade za ljeto aspolutno morate imati u svom ormaru. Prvo, jer su praktični i mogu se nositi i na poslu, a drugo, jer u njima neće biti vruće kad temperature dosegnu svoj vrhunac, što je - ovaj tjedan! 

Preplanuli ten i narukvice kakve ona nosi, najbolji su par ljeti, a sunčane naočale retro okvira stajat će gotovo svima i neće izaći iz mode, pa su zaista najbolji odabir.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".