Udobne, pristaju na sve i lako se kombiniraju: Dobra je ideja u kolekciju dodati cipele kakve nosi lijepa ekonomistica

Petra Knez rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u ljetnom izdanju kojem je nemoguće pronaći manu.
Vidi originalni članak

Da su najefektnije kombinacije često sastavljene od najjednostavnijih komada, uz dodatak pažljivo odabranih detalja, potvrdila je i ekonomistica koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija.

Njezino je ime Petra Knez i odličan smisao za modu ima u malom prstu, a njezin je stajling jedan od onih kojim ćemo se inspirirati cijelog ljeta.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je vruće. Došla sam s mora i ovo je prvo što sam izvadila iz ormara. Inače volim nositi sve po malo i pratim trendove pa bih svaki od njih mogla uklopiti, ako mi se sviđa neki komad – ispričala je za Divu simpatična Petra.

Lepršavu haljinu kombinirala je s popularnom dizajnerskom torbom koju mnoge ljubiteljice mode imaju na listi želja, a klasik je koji ne izlazi iz mode i lako se kombinira.

Zvijezda stajlinga bile su špagerice, model obuće kojem se rado vraćamo svakog ljeta. Jedan su od klasika za toplu sezonu svestran je dodatak kolekciji jer se lako kombinira, pristaje na sve, udoban je i izgleda chic. Među popularnijima su modeli s Castaner potpisom, a cjenovno pristupačnije varijante mogu se pronaći u kolekciji gotovo svih high street dućana.

Komad kojeg vrijedi imati u ormaru jer ste spremni za čas: U galeriji pogledajte najljepše kombinezone

FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Pull & Bear 249,90 kn FOTO: Pull & Bear 119,90 kn FOTO: Pull & Bear 249,90 kn FOTO: Pull & Bear 249,90 kn FOTO: Pull & Bear 249,90 kn FOTO: & Other Stories 59 eura FOTO: & Other Stories 79 eura FOTO: & Other Stories 89 eura FOTO: & Other Stories 99 eura FOTO: & Other Stories 79 eura FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 34 eura FOTO: H&M 39 eura FOTO: H&M 59 eura FOTO: H&M 39 eura FOTO: H&M 34 eura

 

Izdanje koje krade pozornost: Kad prošetate gradom ovako genijalan komplet, sve ostalo pada u drugi plan!

Hlače u hit ljetnoj boji zvijezda su kombinacije IT stručnjakinje: 'Volim bijele košulje, imam ih desetak, nosim ih u uredu i privatno!'

'Crocsice nosim već godinama po doma, a kako su sada u trendu, ohrabrila sam se nositi ih i po gradu'

Ono kad prijateljice štikle i strogi dress code zamjene nešto ležernijim izdanjima i u njima zablistaju

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".