Udobne i lako se kombiniraju: Ako u ovog ljeta u kolekciju dodate sandale kakve nosi kraljica Letizia, sigurno nećete pogriješiti

Špagerice su pravi ljetni klasik, a ako je suditi prema izdanjima, i omiljena ljetna obuća kraljice Letizije.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia poznata je po odličnom smislu za modu i besprijekornim odjevnim kombinacijama, što potvrđuje svakim svojim pojavljivanjem. Ovih je dana održana konferencija povodom koje je kraljica odabrala elegantno-ležeran outfit i još jednom modno briljirala. 

Pojavila se u ljetnoj kombinaciji boja svijetlo plave i bež koje zajedno izgledaju vrlo prozračno i lagano, a odijelo od lana kao stvoreno je za prigode koje zahtijevaju svečaniji dress code. Odolijeva i visokim temperaturama, a nježna nijansa uklapa se u ljetnu paletu boja. Odijelo kraljice Letizije potpisuje dizajner Adolfo Dominguez, a uparila ga je s espadrilama koje su, sudeći po izdanjima ovog ljeta, kraljičin omiljen par. 

Riječ je o espadrilama koje rado kombinira u ljetnim kombinacijama, a ovog puta prošetala je bež par iza kojih stoji brend Unisa i dio su nove kolekcije. Ovakve su sandale odličan dodatak ormaru jer se lako kombiniraju, izgledaju chic i jako su udobne pa se mogu nositi cijeli dan. Još jedna njihova prednost je i što pašu na sve u ormaru, od lepršavih haljina i suknji, preko bermuda i hlačica od jeansa pa do odijela, što je pokazala i kraljica Letizia. 

Ako tražite idealne sandale za ljeto, uzmite u obzir i špagerice jer su prikladne za razne prigode, a ako odaberete neutralnu nijansu poput bež ili crne, lako ćete ih kombinirati s postojećim komadima u ormaru. 

 

Nisu mogle proći nezamijećeno: Zgodne frendice u svojim su kombinacijama isfurale najveće trendove sezone

Tako jednostavno, a tako efektno izdanje studentice politologije: 'Nisam tip za isprobavanje novih trendova, držim se svog stila'

Mirisi inspirirani morem, dubinom i svježinom: Najbolji parfemi za ljetne dane i večeri upakirani u neodoljive plave bočice

Što se može kupiti na sniženju do 100 kuna? Na jedno mjesto stavili smo naj komade na koje vrijedi obratiti pozornost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".