Udobne i lako se kombiniraju: Ako u kolekciju dodate cipele kakve nosi lijepa ekonomistica, sigurno nećete pogriješiti

Petra Knez rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u ljetnom izdanju kojem je nemoguće pronaći manu.
Vidi originalni članak

Da su najefektnije kombinacije često sastavljene od najjednostavnijih komada, uz dodatak pažljivo odabranih detalja, potvrdila je i ekonomistica koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Fotografija je nastala početkom srpnja, a i ovih dana rado prepisujemo izvrsne modne ideje. 

Njezino je ime Petra Knez i odličan smisao za modu ima u malom prstu, a njezin je stajling jedan od onih kojim ćemo se inspirirati do kraja ljeta.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je vruće. Došla sam s mora i ovo je prvo što sam izvadila iz ormara. Inače volim nositi sve po malo i pratim trendove pa bih svaki od njih mogla uklopiti, ako mi se sviđa neki komad – ispričala je tada Divu simpatična Petra.

Lepršavu haljinu kombinirala je s popularnom dizajnerskom torbom koju mnoge ljubiteljice mode imaju na listi želja, a klasik je koji ne izlazi iz mode i lako se kombinira.

Zvijezda stajlinga bile su špagerice, model obuće kojem se rado vraćamo svakog ljeta. Jedan su od klasika za toplu sezonu svestran je dodatak kolekciji jer se lako kombinira, pristaje na sve, udoban je i izgleda chic. Među popularnijima su modeli s Castaner potpisom, a cjenovno pristupačnije varijante mogu se pronaći u kolekciji gotovo svih high street dućana.

Jesen će obilježiti upečatljive platforme: Dominiraju novom kolekcijom, pronađite model za svoj stil!

FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Pull&Bear 299,90 kn FOTO: Pull&Bear 279,90 kn FOTO: Pull&Bear 199,90 kn FOTO: Pull&Bear 159,90 kn FOTO: Pull&Bear 299,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Pull&Bear 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Bershka 299 kn FOTO: Bershka 229 kn FOTO: Bershka 299 kn FOTO: Bershka 209 kn FOTO: Zara 499,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 549,90 kn FOTO: Zara 499,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn

 

'Moje su kombinacije uvijek svi zamijetili i jedva čekali vidjeti u čemu ću drugo jutro doći na posao'

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Laskava frizura za koju frizeri kaže da će obilježiti jesen: Tajna dobrog izgleda je u minimalnom stiliziranju

Jednostavno, a elegantno i za čistu modnu peticu: Osvojila nas je osmijehom i besprijekornom kombinacijom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".