Učiteljica čiji outfit nije prošao nezamijećeno na špici: 'Zasjalo je sunce pa sam stavila malo boje, da nisam stalno u crnom!'

Modno osviještena učiteljicaTina otkrila je par detalja o svojem stilu kojim nas je osvojila na prvu
Vidi originalni članak

Volite li malo drugačije kombinacije, sigurno će vam se svidjeti modno izdanje u kojem je naš Goran Čižmešija prošlog proljeća fotografirao Tinu Borelli Tkalčec, učiteljicu razredne nastave sa super stilom u malom prstu. U kombinaciji koja donosi nekoliko favorita iz proljetnog i zimskog ormara, rado mu je pozirala u centru Zagreba i za Divu otkrila par detalja o svojem stilu.

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer sam mislila da će biti toplije nego što zaista je. Kad se probudim, odlučim što ću odjenuti. Zasjalo je sunce pa sam napokon stavila malo boje, da ne budem stalno u crnom. Najčešće nosim crnu, bijelu i sivu boju, a plava je najefektnija boja koju nosim - rekla je Tina i dodala da voli kombinirati sportske komade s elegantnima.

Kad je u pitanju obuća, kaže kako više preferira ravnu nego visoke potpetice, što je potvrdila i ovim stajlingom, odabravši neobične kožne tenisice s efektnim đonom. Spojila ih je s kožnim tajicama i lepršavom haljinom-košuljom koja će u prvi plan doći s proljetnim i ljetnim danima pa je svakako jedan od onih svevremenskih komada koje vrijedi dodati u ormaru. Modno osviještena učiteljica outfit je zaokružila dizajnerskom šiltericom i zanimljivim naušnicama. 

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".