Učite od njih: Oni znaju kako ukrasti pozornost i u najjednostavnijim komadima!

Ako ne znate što danas nositi, oni mogu biti odlična inspiracija
Vidi originalni članak

Par iz splitskog centra smisao za modu stvarno ima u malom prstu! Njih dvoje uspjeli su od jednostavnih komada dobiti upečatljive stylinge. Basic komadi moraju se pronaći u svakom ormaru jer su odlični za kombiniranje i nadopunjavanje trendovskim komadima, 

Ljepotica je hlače s cool detaljem na nogavicama kombinirala uz dolčevitu i karirani kaput za kojim su trendseterice lude već nekoliko sezona. Odabrala je upečatljive čizme, a sve zaokružila, naravno, sunčanim naočalama! 

On je pokazao da je majstor u spajanju komada od trapera, a look je upotpunio klasičnim sivim kaputom i super tenisicama. Ma, za čistu peticu!  

 

Jeste li znali da samo 12 posto muškaraca svakodnevno obavlja neke kućanske poslove? 😶 Evo još statistika iz Europe o razlikama između muškaraca i žena...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".