Ovog Božića napravite nešto konkretno: Pomognite nezbrinutoj djeci iz dječjeg doma u Splitu

Vrijeme Adventa idealno je razdoblje da se podsjetimo kako čarolija doista postoji. Napravite dobro djelo koje će razveseliti djecu iz dječjeg doma u Splitu
Vidi originalni članak

Advent je vrijeme druženja, zajedništva, iščekivanja božićnih blagdana, ali i vrijeme u kojem je obitelj najvažnija. Božićni blagdani posebno vesele najmlađe, koji s puno uzbuđenja i radosti dočekuju sve te divne običaje. Upravo su ljubav, dobrota i obiteljsko zajedništvo ono što čini božićnu čaroliju, a u užurbanoj svakodnevici ponekad može biti lako zaboraviti na istinske vrijednosti.

Humanitarna akcija “Vjeruj u čaroliju“ ovog Božića ispunit će vam srca i ukazati da su trenuci koje provedemo s obitelji najvažniji, no istovremeno nas sve podsjeća na to da nemaju sva djeca privilegiju tople blagdanske obiteljske atmosfere, stoga je Božić idealno vrijeme da im podarimo osmijeh.

Ova će hvalevrijedna akcija pokazati djeci, koja odrastaju bez roditelja, da nisu zaboravljena i da postoje ljudi koji misle na njih. Sa željom da čarolija Božića ispuni srca nezbrinute djece, ovih blagdana kreće najljepša humanitarna akcija koju ste vidjeli. „Vjeruj u čaroliju“ prati topla i dirljiva video kampanja o djevojčici bez roditelja kojoj su se ostvarili snovi i koja je dobila svoju obitelj, ali nije zaboravila svoje prijatelje iz dječjeg doma, te je pomogla i njima da pronađu topli obiteljski dom.

Njena želja da pomogne svojim prijateljima ganut će vas do suza i podsjetiti da upravo dobrota i ljubav mogu pretvoriti obične stvari u blagdansku čaroliju. Uključite se u humanitarnu akciju „Vjeruj u čaroliju“, koja će vam vratiti vjeru u ljubav i ukazati na važnost činjenja dobrih djela, posebno za one najmlađe, koji, nažalost, odrastaju bez obitelji. Pogledajte video i uključite se u ovu božićnu akciju i pokažemo ovim mališanima da čarolija doista postoji.

Emmezetina humanitarna akcija traje od 15. studenog do 24. prosinca ove godine. U sklopu te hvalevrijedne okviru akcije, Emmezeta će u svojim centrima i na webshopu prodavati Čarobna krila po cijeni od 14,99 kuna, a sav prihod od prodaje donirat će Dječjem domu u Splitu.

Osim kupovine Čarobnih krila, u svim prodajnim centrima diljem Hrvatske postavljeni su zidovi na kojima su pomoću malo čarolije narasla krila. Za svaku fotografiju ispred Čarobnog zida i hashtag #vjerujučaroliju, sudjelujete u humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati po jednu kunu dječjem domu u Splitu. Sadržaj nastao u partnerstvu s Emmezetom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".