U Zaru je stigao dupe najpoželjnijeg modela tenisica inspiriran popularnim Miu Miu modelom

Za sve one koji prate trendove i traže moderne, a povoljne alternative dizajnerskim komadima, Zarine tenisice savršen su izbor ove jeseni.
Vidi originalni članak

Zara je još jednom pokazala da prati najnovije modne trendove lansiranjem tenisica koje neodoljivo podsjećaju na jedan od najtraženijih modela ove godine. Njihov novi model inspiriran je retro tenisicama koje je Miu Miu, u suradnji s New Balanceom, predstavio u proljetno-ljetnoj kolekciji. Naime, Miuccia Prada, kreativna snaga iza brenda Miu Miu, oživjela je klasični New Balance 530 model, obogativši ga modernim retro izgledom koji je odmah osvojio ljubitelje mode.

Tenisice Miu Miu x New Balance 530SL postale su pravi hit među trendseterima, a njihov jednostavan, ali sofisticiran dizajn učinio ih je idealnim za street style kombinacije. Posebno su popularne smeđe verzije, čija je cijena 1170 eura i koje su se rasprodale u rekordnom roku, postavši jedan od ključnih modnih dodataka ove sezone.

Zara je brzo prepoznala priliku i lansirala svoju verziju popularnih tenisica. Ovaj high-street brend predstavio je model izrađen od brušene kože u suptilnim nijansama sive i plave boje, nudeći minimalističku alternativu originalu. Tenisice iz Zarine kolekcije dolaze s neutralnim vezicama, dajući im jednostavniji, svakodnevni izgled. Međutim, TikTok korisnici već su otkrili način kako ih personalizirati - dodavanjem šarenih vezica kako bi im dale onaj prepoznatljivi Miu Miu efekt.

@yaninagonchar97 Perfect 👌🏼 #miumiunewbalance #miumiu #zara #shoes #kyiv #ukraine ♬ original sound - ☽

Zarine tenisice prodaju se po cijeni od 39,95 eura, što ih čini pristupačnom opcijom za one koji žele dodati dašak luksuznog stila u svoju garderobu, ali po znatno nižoj cijeni. Očekuje se da će se brzo rasprodati, stoga ako želite svoj par, bolje požurite!

Za sve one koji prate trendove i traže moderne, a povoljne alternative dizajnerskim komadima, Zarine tenisice savršen su izbor ove jeseni.

Popularna newspaper haljina Carrie Bradshaw ide u prodaju: Cijene na aukciji rastu i do 225 tisuća eura!
Suknja upečatljivog printa uz čizme koje su jesenski hit: Zgodna studentica ima savršenu modnu formulu
'Volim nositi i žive boje, ali danas sam se odlučila za diskretne i jesenske'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".