U Zari su već sad dostupne natikače koje se svake sezone rasprodaju za čas; potražili smo još sličnih modela

Osim što su udobne i pašu na svaku ljetnu kombinaciju, ove natikače svoju popularnost mogu zahvaliti i činjenici da neodoljivo podsjećaju na skupocjeni Hermes model, čija je cijena vrtoglavo visoka.
Vidi originalni članak

Ako je neki model obuće hit svake ljetne sezone, onda su to natikače sa Zarinim potpisom koje je omiljeni španjolski high street brend u kolekciju dodao prije nekoliko godina, a trendseterice ih od tad jednostavno obožavaju. Najpopularniji je model u smeđoj boji, no ponuda se mijenja sa svakom sezonom pa su tako bili dostupni modeli u crnoj i oker žutoj boji. Ipak, smeđe su natikače postale apsolutni must have, a s početkom travnja, Zara ih je već ponudila na svojim stranicama te je model trenutačno dostupan u svim veličinama.

Inače, kako nam dolaze topliji dani, tako raste potražnja za ovim efektnim modelom pa se vrlo brzo pored njih nađe i natpis "sold out". Osim što su udobne i pašu na svaku ljetnu kombinaciju, ove natikače svoju popularnost mogu zahvaliti i činjenici da neodoljivo podsjećaju na skupocjeni Hermes model, čija je cijena vrtoglavo visoka. Dizajnerskim su se modelom inspirirali mnogi pristupačniji brendovi, no najveća je potražnja nastala za Zarinim modelom pa ne sumnjamo da će biti hit i ovog ljeta.

Zarin model napravljen je od kože i njegova je cijena 199,90 kn, a jednako dobro izgleda kad se nosi s haljinama, suknjama svih dužina, hlačama i bermudama pa je svakako super ulaganje za ljeto koje s nestrpljenjem iščekujemo. Ako želite napraviti mali odmak od modela koje najčešće imamo prilike vidjeti na gradskim ulicama, zavirili smo u ponudu Manga, gdje smo također pronašli natikače na sličnu "foru" koje izgledaju jednako efektno.

FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn

Kako tretirati masnu kosu i kosu sklonu perutanju? Frizerke imaju odgovore na sva pitanja

Ljepotici u preslatkom društvu odlično pristaje haljina koja je i ove sezone osvojila gradske ulice

Radite li manikuru kod kuće? Isprobajte savjete kozmetičarke za brže sušenje laka za nokte

Studentica i nogometaš slučajno modno usklađeni: 'Uvijek se lijepo sredimo kad idemo u grad'

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".