U Zari smo pronašli odličan dupe Dior torbe koja već godinama ne gubi na popularnosti

Ovaj Zara model idealan je za one koji žele izgledati chic i elegantno bez trošenja velike svote novca.
Vidi originalni članak

Dior Saddle Bag, koja je prvi put predstavljena 1999. godine od strane tadašnjeg kreativnog direktora Johna Galliana, postala je jedna od najprepoznatljivijih torbi u povijesti mode. Inspirirana konjičkim sedlima, torba je brzo osvojila srca modnih entuzijasta diljem svijeta zbog svog jedinstvenog oblika i luksuznog dizajna. Njeno lansiranje označilo je prekretnicu u svijetu dodataka, definirajući stil ranih 2000-ih.

Nakon što je nekoliko godina bila izvan fokusa, Dior Saddle Bag doživjela je svoj veliki povratak 2018. godine zahvaljujući Mariji Graziji Chiuri, kreativnoj direktorici kuće Dior. Chiuri je prepoznala ikonični status torbe i odlučila je reinkarnirati, zadržavajući njene klasične elemente dok je dodala suvremene detalje. Novi modeli su se brzo rasprodali i postali must-have komad među ljubiteljima mode i influencerima.

U Zari smo pronašli sjajan dupe Dior Saddle torbe, koja već godinama ne gubi na popularnosti. Dior Saddle torba, poznata po svom prepoznatljivom obliku i luksuznom dizajnu, često je viđena na modnim ikonama i influencerima. No, njen visoki cjenovni rang čini je nedostupnom mnogima.

Zara, poznata po praćenju najnovijih modnih trendova i ponudi pristupačnih verzija dizajnerskih komada, nudi sličnu torbu koja podsjeća na ikonični Diorov model. Ovaj dupe ima sličan polumjesečni oblik i elegantan dizajn koji je karakterističan za Dior Saddle torbu.

Torba iz Zare ima sličan polumjesečni oblik kao Dior Saddle torba, izrađena je od kvalitetne imitacije kože, što joj daje luksuzan izgled. Dizajn uključuje detalje poput zakovica i preklopa, koji podsjećaju na originalnu Dior verziju. Dostupna je u nježnoj bež nijansi, što omogućuje lako kombiniranje s različitim outfitima. Znatno je pristupačnija u usporedbi s Dior torbom, a trenutno je i na popustu pa košta 9,99 eura.

Objavu dijeli Kate Yuille (@ultrasophisticate)

Ovaj Zara model idealan je za one koji žele izgledati chic i elegantno bez trošenja velike svote novca. Savršeno se uklapa u svakodnevne i večernje kombinacije, pružajući sofisticiran izgled. Ako ste ljubitelj Dior Saddle torbe, ali vam je izvan dosega, Zara dupe je odlična alternativa koja vam omogućuje da uživate u sličnom stilu po pristupačnoj cijeni. 

S dva vječna klasika do savršenog ljetnog outfita: Divna studentica oduševila nas je na prvu!
Najbolji jastučići za ispod očiju koji posvjetljuju podočnjake i njeguju kožu
Margot Robbie popularan je ljetni modni trend dignula na novu razinu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".