S motikom u ruci i vrtoglavo visokim potpeticama na nogama Melania Trump sadila drveće

Prva dama iznenadila je modnim odabirom
Vidi originalni članak

Prva dama Amerike, Melania Trump, sudjelovala je u humanitarnoj sadnji drveća na Južnom trvanjaku Bijele kuće, a za tu je prigodu odabrala pomalo "neobičnu" odjevnu kombinaciju jer su u prvom planu bile - štikle!

Zamolili smo novinarku i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira ovaj styling:

Štikle i kopanje zemlje obično ne idu zajedno, no kad je riječ o Prvoj dami, ona ne odustaje od super- visokih štikli koje su postale njezin zaštitni znak.

Prpić Znaor tvrdi kako je u centru pažnje suknja modernog kroja: nezaobilazan visoki struk, voluminozna forma i tanašni zlatni remen. Također, dodala je kako je u odjevnu kombinaciju dodala i jedan konzervativan, klasičan moment:

Kombinirala je majicu i štikle u istom tonu, a nježna puderasta roza naglasila je Melanijinu preplanulu put. Kako bi sve bilo tip-top, tu su raskošni cvjetni pasteli.

Modna savjetnica dodala je da korektnost odjevne kombinacije potvrđuje i duljina suknje, ispod koljena je, bez greške te kako cjelokupan styling nema pretjeranog kolorističkog kontrasta:

Njezini stilisti pobrinuli su se da sve izgleda elegantno i primjereno situaciji, a cvjetni motiv simpatičan je za damu s lopatom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".