U viralnom spotu Miley Cyrus nosi vintage Yves Saint Laurent haljinu s početka devedesetih

Spot je u svega nekoliko dana pogledalo više od 30 milijuna ljudi, a brojka neprestano raste. Pjevačica se, između ostalog, pojavljuje i u vintage dizajnu francuske luksuzne modne kuće.
Vidi originalni članak

Vikend kojeg smo ostavili iza sebe bio je u znaku Miley Cyrus te pjesme i spota koje je predstavila u petak, a u svega par dana, spot je prikupio više od 30 milijuna pregleda, a brojka neprestano raste. Preko noći postao je viralan, a pjevačica u njemu izmjenjuje i nekoliko odličnih odjevnih kombinacija, među kojima se ističe vintage dizajn s potpisom Yvesa Sainta Laurenta.

Izabrala je zlatnu metalik haljine iz Yves Saint Laurentove kolekcije jesen/zima 1991./1992. Haljina je kreirana od donjeg dijela koji izgleda poput maxi suknje niskog struka, u kombinaciji s gornjim dijelom haljine, koji izgleda poput kratkog topa s kapuljačom. Haljina je stilizirana s metalik sandalama i sunčanim naočalama crnih okvira, a za modne izbore zaslužan je njezin dugogodišnji stilist Bradley Kenneth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Čini se kako je garderoba koju Cyrus planira nositi na promocijama svojeg nadolazećeg albuma 'Endless Summer Vacation' prepuna fantastičnih vintage komada, poput zlatne YSL haljine, ali i Versacea i dizajna s potpisom Boba Mackieja.

Kako piše Vogue, Miley Cyrus često bira Saint Laurent komade pa je njezina garderoba prepuna komada s rock prizvukom koje je dizajnirao trenutni kreativni direktor francuske luksuzne kuće, Anthony Vaccarello

U ostalim scenama spona, pjevačica se pojavljuje u crnom bikiniju, kao i u genijalnom crnom odijelu, lagano predimenzioniranog kroja.

Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Kombinaciju sam odabrala jer danas malo tko hoda elegantnije odjeven po gradu'

Pravnica i liječnik izgledaju baš cool: 'Najčešće nosimo crnu, ona je uvijek elegantna'

Hidratantni korektor kojeg tiktokeri obožavaju: Prekriva tamne podočnjake i na licu traje cijeli dan

Vlasnik salona o novim cijenama frizerskih usluga: 'Svi koji su dizali cijene nakon uvođenja eura, mislim da to nije ok'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".