U vezi su godinama i najveća mu je podrška: Pogledajte divnu plavušu koju ljubi naš reprezentativac

Tin Jedvaj i Dina Dragija u vezi su godinama, a prekrasna plavuša prijateljica je s Izabel Kovačić
Vidi originalni članak

Bliži se Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a naše će reprezentativce, između ostalih, s tribina bodriti i njihove bolje polovice. Dama koja je ukrala našu pozornost je Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja s kojim je u vezi nekoliko godina.

Dina je 22-godišnja studentica međunarodnih odnosa i diplomacije, a ima i iskustva u modelingu. To uistinu ne treba čuditi, s obzirom na to da je Dina prava prirodna ljepotica koja osvaja izvrsnom figurom, prodornim zelenim očima i divnom plavom kosom osvaja gdjegod se pojavi. 

Dina bodri Tina u njegovim sportskim uspjesima, no i on je iznimno ponosan na nju pa se na Instagramu pohvalio kako je njegova draga osvojila Dekanovu nagradu, što ga je učinilo iznimno sretnim pa je fotografiju popratio opisom: "Jako sam ponosan na tebe, zaslužila si!" Uz to, ova ljepotica ima odličan smisao za modu pa pratitelje i obožavatelje na Instagramu nerijetko časti odličnim odjevnim kombinacijama. Njezin je stil mladenački, između casuala i elegancije, a svaki styling začini nekim trendi komadom. 

Pozornost javnosti ukrala je još prije dvije godine kad je Izabel Kovačić, djevojka reprezentativca Matea Kovačića, objavila zajedničku fotografiju na kojoj su se našle Dina, Franka i Izabel pa su se svi pitali tko je treća ljepotica s fotografije. Izabel i Dina dobre su prijateljice, a zajedno su snimile i kampanju za jedan frizerski salon, kojom su oduševile obožavatelje. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".