'U svom odijevanju sam inspirirana 50-ima i volim klasiku u stilu starog Hollywooda'

Naš street style fotograf uhvatio je simpatičnu damu na zagrebačkim ulicama, a rado mu je otkrila nekoliko detalja o svom stilu
Vidi originalni članak

Volimo odlične modne trenutke u kojima naš Goran Čižmešija ulovi zgodne dame na zagrebačkim ulicama koje izgledaju savršeno bez puno truda. Upravo je jedan takav stajling pokazala Ivana Osman, buduća studetnica modnog dizajna odličnog smisla za modu. 

– Od jeseni počinjem studirati u Parizu na ESMODU-u. U svom odijevanju sam inspirirana 50-ima i volim klasiku u stilu starog Hollywooda. Imam puno malih crnih haljina, to mi je klasik, uz njih često nosim i šalove. Obožavam nositi šešire kao i Dior „New Look“ siluetu, imam maminu suknju u tom voluminoznom stilu. Obožavam kitten heels obuću i balerinke, sve što je klasično – ispričala je simpatična dama za Divu.

Kombinirala je neke od vječnih klasika u ljetnoj modi – malu crnu haljinu i elegantne, lakirane balerinke. No, kod odabira modnih dodataka napravila je odmak od vječne i klasične crne pa odabrala one u smeđim nijansama.

Tako je stajling zaokružila dizajnerskim komadima – Hermes smeđim remenom sa zlatnom kopčom u obliku slova H te Loewe torbom od rafije koja je savršen odabir u ljetnim danima.

Ističe li zapravo rok trajanja kreme za sunčanje? Evo što kažu stručnjaci...
Najbolji drogerijski proizvodi s retinolom koji savršeno djeluju, a prodaju se po pristupačnoj cijeni
Kraljevske vjenčanice koje su najpopularnije i najviše se pretražuju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".