U suknji od tila i frajerskoj kožnoj jakni ova je djevojka zablistala na Cvjetnom

Kombinacija nespojivih stilova uvijek prolazi!
Vidi originalni članak

Danas u modi postoji samo jedno pravilo, a to je da pravila nema. Spajaju se nespojivi uzorci i nespojivi stilovi, a ova zgodna djevojka centrom grada prošetala je u odličnom spoju ženstvenog i opasnog looka. 

Odjenula je prekrasnu plisiranu suknju od tila s izvezenim točkicama koja je izrazito elegantna, no ostatkom outfita prilagodila ju je svakodnevici. Odlučila se za intenzivno zeleni džemper i crnu motorističku kožnu jaknu, a sjajnim frajerskim čizmama na vezanje savršeno je uravnotežila cijelu kombinaciju. Ne možemo zanemariti ni neodoljivi modni dodatak za kosu - rajf u obliku pletenice koji se savršeno uklopio u ovaj look. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".