U subotu uz Večernji fantastična Diva i dar - micelarno ulje Biobaza

Glumica Ana Majhenić zvijezda je nove Dive, a iskreno je pričala i o bivšoj vezi
Vidi originalni članak

Gluma je definitivno je rudarski posao. Dižeš se u šest i radiš do 19, 20 sati. Ponekad i po najvećem suncu, ponekad po najvećoj zimi u, recimo, ljetnoj odjeći, ali ako je dobra ekipa, ništa nije teško - kaže glumica Ana Majhenić, zvijezda nove Dive koja u subotu izlazi ekskluzivno uz Večernji list. 

Na setu je navodno zaiskrilo između tebe i glumca Ivana Hercega, o čemu se svašta pisalo posljednjih mjeseci. Što je istina, jeste li par ili niste?

- Već se mjesecima plasiraju neprovjerene i nepotvrđene informacije u medijima. Ivan i ja smo snimali zajedno, neko vrijeme smo se družili, ali već par mjeseci nismo u kontaktu.

Kad si odlučila da ćeš postati glumica? 
- Moj prvi odabir bio je suvremeni ples. Zapravo sam htjela biti balerina, ali nemam tu fizionomiju. Velika mi je ljubav i joga, kojom se bavim dvije godine. To je znanost, duhovna i fizička disciplina, filozofija i način života.

Od koga si naslijedila egzotičan istočnjački izgled? 
- Od mame. Znali su me pitati, tko mi je iz Azije. U mojem slučaju Azija je malo iza Velike Gorice u selu Hruševcu, odakle je mama rodom.    

Divu možete kupiti uz Večernji list na kioscima po cijeni od 15 kuna, a na dar dobivate i micelarno ulje biobaza. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".