U stil ove stjuardese odmah ćete se zaljubiti: "Volim komade koji odražavaju moj 'bad ass' karakter!"

Josipa Rašić kombinira klasiku i aktualne trendove, a uvijek je vjerna vlastitom stilu!
Vidi originalni članak

Da manje stvarno je više, ako se radi o dobro odabranim komadima, pokazala nam je divna dama koja se na Instagramu krije iza nadimka @josipa_jo. Riječ je o Josipi Rašić koja u Munchenu radi kao "ground stewardess", a nas je osvojila odličnim stilom odijevanja u kojem se svi odjevni komadi i detalji savršeno nadopunjuju. 

Dok nije u zračnoj luci na radnom mjestu, vrijeme najradije provodi s prijateljima, dečkom te, naravno, u shoppingu. Svoj stil opisala bi kao kombinaciju klasike i modnih eksperija sadašnjeg trenutka. Josipa je rekla: 

U svojim modnim kombinacijama uglavnom koristim lagane klasične linije i jednostavne tonove koje kombiniram oko aktualnog modnog stila što u odijevanju ili modnim dodacima. Osim nježnih tonova, volim dodati poneki detalj koji odražava, moj na neki način ''bad ass'' karakter.

Josipa kaže kako je još kao djevojčica sama sebi šivala odjeću i izmišljala modne kombinacije. Oduvijek se voljela isticati u masi i na neki način biti posebna, a inspiraciju najčešće pronalazi na ulici te, naravno, na Instagramu! 

Što se tiče trendova, nalazi se između onog da želi ostati svoja, a istovremeno se oduprijeti slijepom praćenju trendova.

Odjeću kupujem online i u dućanima poput Zare, Manga, Massimo Dutti, H&M... Uz to, obožavam outlete jer se za malo novca može kupiti super vječni komad garderobe.

Josipa ne zazire ni od kupnje u second hand trgovinama, a u Munchenu je njihov izbor uistinu širok, a ponuda odjeće odlična. 

A kad dođe do vječne dileme, one između cipele i torbica, Josipa ima izvrsno rješene - oboje! (da, s ovim se DEFINITIVNO možemo poistovijetiti, zar ne?)

Josipa je otkrila kako se odjeva prema trenutačnom raspoloženju, odnosno nema nekakav favorite outfit. Nadodala je da nikad ne bi odjenula komad odjeće koji je zaludio cijeli Instagram i komad koji sve djevojke instant imaju što se često događa, kaže, sa Zarinim komadima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".