Sandi Cenov ima sjajan stil: 'Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas'

Ovih dana nosili smo slojevito pa donosimo stilsku ideju koja nikad ne izlazi iz mode
Vidi originalni članak

Vječna klasika najbolji je izbor jer možete biti sigurni da su komadi koje dodate u garderobu nosivi godinama. Bira je i Sandi Cenov, pjevač koji nas je na prvu osvojio svojim smislom za modu. Gradom je prošetao u izdanju sastavljenom od neutralnih nijansi, a svevremenskoj klasici dodao je ležerne elemente i tako dobio savršen stajling za opušten dan.

Super modni trenutak zabilježio je naš fotograf Goran Čižmešija, a Sandi je rado za Divu podijelio nekoliko detalja o svom stilu.

- Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas. Hladno je i nisam s motorom, pa sam odabrao malo elegantniju varijantu. Često biram komade u neutralnim bojama, a tenisice nosim kada ne nosim bajkerske čizme za vožnju motorom - ispričao nam je pjevač.

Smeđe hlače kombinirao je s traper košuljom i crnom majicom. Slojevito odijevanje ključno je u prijelaznom razdoblju i hladnije proljetne dane pa je outfit zakružio tamnoplavim kaputom na gumbe, modelom koji nikad ne izlazi iz mode i uvijek ga je dobro imati u ormaru. 

Ovakav bi spoj bio odličan i za radne dane i poslovne prigode, samo tenisice možete zamijeniti cipelama ili mokasinama kada dođe toplije vrijeme.

Inače, Sandijeva supruga, odvjetnica Ilina Cenov, česta je gošća naše street style rubrike zbog zaista fantastičnog stila. Majstorica je u spajanju nespojivog. OVDJE pogledajte jednan od njezinih sjajnih stylinga. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

5 najprodavanijih maskara koje Hrvatice obožavaju: Trepavicama daju volumen, izgledaju gušće i duže
Tina Turner bila je poznata po energičnom nastupu, ali i po kratkim haljinama s prorezom i nezaobilaznim - šljokicama
Heidi Klum zabljesnula u Cannesu u žutoj haljini s dubokim prorezom i srebrnim detaljima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".