U stajliš kaputu posebno nas je oduševila: 'Ovakva izdanja su mi najudobnija i najdraža - polusportski i casual'

Ana Radišić česta je gošća naše modne rubrike, a bez obzira na to radi li se o dnevnim ili formalnijim izdanjima, uvijek oduševi svojim stilom
Vidi originalni članak

Volimo stil Ane Radišić jer odlično kombinira klasiku i trendove, a svaki put rado pozira i našem Goranu Čižmešiji te za Divu ispriča par detalja o svojem stilu. Tako je bilo i ovog puta, kad ju je naš fotograf sreo na špici prije nekoliko dana, i to u jednoj od njezinih omiljenih kombinacija za užurbane dane.

– Ovakva izdanja su mi najudobnija i najdraža; polusportski i casual u kojima mogu odraditi bilo kakav sastanak, prohodati pola grada i osjećati se cool urbano, a istodobno ženstveno – ispričala nam je Ana.

Mom jeans model odlično joj pristaje, a ležernim trapericama dodala je bijelu košulju i dugački crni kaput. Upravo je kaput klasik u ormaru koji će svakom stajlingu podariti dozu elegancije, a model u crnoj boji idealan je za sve prigode. Sportske tenisice praktičan su i chic izbor, kao i jednostavan nakit koji je bio točka na "i" ovog dnevnog outfita.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

10 najupečatljivijih suknja iz Manga na rasprodaji već od 10,15 eura
Klasične frizure koje nikad ne izlaze iz mode i uvijek su trendi i stajliš
Čarobni šamponi koji su najbolji prijatelj plave kose jer pomažu očuvati njezinu boju i sjaj

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".