Ova dama i njena mini verzija bile su prave zvijezde zagrebačke špice

Ljepotica u leopard kaputu i haljini zebrastog uzroka bila je u centru pozornosti
Vidi originalni članak

Iako su životinjski uzorci preplavili modnu scenu, i dalje težimo da to bude jedan komad koji će začiniti cijelu kombinaciju. No, možda je pravo vrijeme da izađemo iz te modne komfort zone te spojimo različite uzorke u jednu kombinaciju jer je ovoj dami sa špice to pošlo za rukom izvrsno. 

Okosnicu outfita čini midi zeleno-crna haljina zebrastog uzroka koju je iskombinirala s robusnim čizmama na vezanje s izrazito visokim džonom. Ipak, ono čime nas je ova dama posebno zaintrigirala jest odvažan pristup odabiru kaputa. Odjenula je krzeni kaput leopard uzorka koji bismo uglavnom odjenuli na monokromatske outfite, no moramo priznati da i na ovu haljinu izgleda genijalno. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".