U slučajno usklađenim outfitima: Ida Prester i suprug Ivan imaju sjajnu modnu formulu za ljeto!

Presladak par rado je popirčao s našim Goranom Čižmešijom o svojim kombinacijama
Vidi originalni članak

Volimo otkačen stil Ide Prester Peševski koja uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji na zagrebačkim ulicama. Drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je u društvu supruga i poduzetnika, Ivana Peševskog, prošetala u genijalnim ljetnim kombinacija,a

.. Slučajno je ispalo da nas povezuje crvena boja, danas se nismo još ni vidjeli, pa smo iskoristili priliku dok nema djece da se nađemo i prošetamo gradom. Oboje volim žive boje i često nam se desi da slučajno isti dan odjenemo istu boju – otkrili su nam simpatični supružnici.

Ida je u svojem outfitu kombinirala dvije ‘nespojive’ boje – ružičastu i crvenu te tako stvorila odličan color-block trenutak kojim se istaknula na špici.

– Omiljena boja mi je crvena, ali inače volim color blokove, više nego uzorke – ispričala nam je glazbenica i voditeljica koja je stajling dovršila bijelim mrežastim balerinkama. Riječ je o modelu koji je hit posljednjih par sezona, no o njima se vode i velike rasprave jer se mnogima ne sviđaju.

Ivan je također isfurao crvenu boju, no on ju je kombinirao s neutralnom i vječnom bijelom, a za Divu je otkrio:

– Omiljena boja mi je roza, a danas nosim odjeću svog brenda Zla-Zla. Od uzoraka volim tigrasti. Kad moram, nosim i crnu i nešto formalno, u prigodama poput slave, sahrana, svadbi, suda i slično, ali sve izvan toga nosim boje i casual stil. Najčešće sam u tenisicama, a od formalnije obuće imam zelene antilop mokasine. –

Na jedno mjesto izdvojili smo najbolje komade iz Zare koje još uvijek možete uhvatiti na sniženju
Trebate li koristiti mliječnu kiselinu ili salicilnu kiselinu u njezi kože? Dermatolozi otkrivaju sve prednosti
Izložba genijalca šešira uskoro u Parizu: Stephen Jones predstavit će 400 umjetničkih radova i skica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".