U šljokicama od glave do pete: Iva Šarić doslovno je zablistala u blještavom 'crop' topu i trapezicama

Keune Haircosmetics predstavio je novu liniju boja za kosu, a događaj su uveličala brojna lica javne scene
Vidi originalni članak

Stara tvornica Katran vratila je svoj puni sjaj te se ponovno transformirala u glamuroznu manufakturu šarenila, zabave, boja i akrobacija, i to zahvaljujući Keune Haircosmetics, svjetski poznatom beauty brendu koji je predstavio svoju najnoviju paletu boja za kosu pod nazivom Color Chameleon. 

Večer su upotpunili brojni partneri, klijenti i suradnici, a među njima su se i našla neka poznata lica, poput pjevačica Domenice Žuvele i Hane Huljić, voditeljice Ive Šarić, modne dizajnerice Lane Puljić, vizažistice Tene Bašić, influencerica Paule Sikirić, Donne Lugonje Petković, Grete Gardner, Dore Barker, Roberta Boškovića i brojni drugi. 

Za oko nam je posebno zapela bivša supruga nogometaša Jerka Leke, voditeljica Iva Šarić koja je svojim blještavim outfitom širila blagdansko raspoloženje. 

Iva je događaj uveličala izvrsnim šljokičastim izdanjem. Odjenula je crne trapez hlače niskog struka u potpunosti izvezene šljokicama, a uz njih je uparila tamnoljubičasti crop top, također prepun svjetlucavih detalja kojim je istaknula svoju fantastičnu figuru. Ovu kombinaciju zagasitih nijansi dodatno je začinila efektnom malom žutom torbicom, a u kompletan outfit idealno su se uklopile i njezine razigrane kovrče. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".