U showu "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Marijana Batinić pokazuje genijalne stajlinge koji će se svidjeti ljubiteljicama odijela

Kombinacije su nastale u suradnji sa stilisticom Ivom Gradišer, a Marijanu i Ivu veže dugogodišnja suradnja
Vidi originalni članak

Ako ste pogledali barem jednu epizodu showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" na RTL televiziji, sigurno ste primijetili i odlične odjevne kombinacije voditeljice Marijane Batinić. Iz epizode u epizodu, jednostavno briljira modnim izdanjima, a kombinacije će se posebno svidjeti svim ljubiteljicama odijela i pomaknute klasike.

Izvrstan modni izričaj primijetili smo još za vrijeme trajanja božićnog izdanja emisije, "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!", a stajlinzi koji zaslužuju svaku modnu pohvalu nastavili su se i u idućim epizodama showa.

Kombinacije, u dogovoru s Marijanom Batinić, osmišljava domaća stilistica Iva Gradišer. Voditeljicu i stilisticu veže dugogodišnja suradnja, a Gradišer je za Divu ispričala: 

- S obzirom na to da već godinama surađujemo, vrlo se brzo dogovorimo u kojem ćemo smjeru ići sa stajlinzima za određenu emisiju. Dijelimo sličnu estetiku kada je odjeća u pitanju tako da su kompromisi minimalni.

Iva kaže kako već dobro zna što Marijana sigurno neće odjenuti, što im štedi vrijeme prilikom biranja.

- Ove smo se sezone poigrale s odijelima u kombinaciji s prslucima i kravatama. Kao protutežu strogim odijelima, često smo ih kombinirale sa ženstvenim detaljima poput košulja s predimenzioniranim mašnama, broševima u obliku cvijeća te svjetlucavim gumbima, dok je nakit bio minimaliziran - priča stilistica za Divu i dodaje:

- Televizija ima neka pravila tako da često ono što u stvarnosti izgleda odlično, kroz objektiv ne izgleda baš najbolje i obrnuto. Zato često nešto promijenimo u zadnji trenutak, odnosno kada vidimo kako funkcionira na kameri. 

Još odličnih izdanja Marine Batinić u RTL-ovom showu pogledajte u galeriji:

FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL FOTO: RTL

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".