Nismo ga dugo vidjeli: Dida Toni prošetao špicom i opet oduševio svojom pojavom

Uvijek dotjeran gospodin s damom je prošetao Cvjetnim trgom
Vidi originalni članak

Taljata Selmanija, poznatijeg kao - Dida Toni, naše kamere već dugo nisu vidjele. Ali kad već jučer jesu, Toni ih je dočekao kao i uvijek dotjeran od glave do pete. U pratnji također dotjerane dame, Toni je prošetao Zagrebom u elegantnom tamnoplavom odijelu s pomno biranim detaljima - rupčićem i kravatom, crnim kožnim remenom i cipelama te modernim naočalama koji u sinergiji daju jednu izvrsnu kombinaciju za svakog modno osviještenog muškarca.

Unatoč tomu što vješto barata modnim trendovima, Dida Toni je javnosti postao poznat ipak po nečemu drugome. U siječnju ove godine sve je oduševio svojim simpatičnim i mudrim savjetima o zdravlju i vježbanju:

Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p**** ti materina!

Tajnu i svog dobrog i fit izgleda pripisuje isključivo vježbanju, a otkrio nam je da vježba cijeli život po dva-tri sata dnevno. Sklonost modi pak možemo pripisati karijeri iz mladosti. Naime, Dida Toni bio je maneken, kao i njegova supruga. U nastavku pogledajte intervju koji smo s Tonijem napravili na vrhuncu njegove popularnosti. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".