U šestoj sezoni najpopularnije Netflixove serije, Kruna, rekreirane su neke od najboljih kombinacija princeze Diane

Obožavatelji mode s nestrpljenjem su očekivali još jednu dozu kraljevskih najupečatljivijih modnih trenutaka dok Emma Corrin nastavlja s ulogom voljene princeze od Walesa.
Vidi originalni članak

Nakon što nas je u prve tri serije upoznao s garderobom princeze Margaret, princeze Anne i kraljice Elizabete II., Netflixovom hitu Kruna nije baš nedostajalo velikih modnih trenutaka. No, kada je četvrta serija stigla, oni koji su voljeli modu 80-ih i 90-ih bili su među prvima koji su željno iščekivali dolazak princeze Diane u priču.

Glumila ju je Emma Corrin u četvrtoj sezoni i Elizabeth Debicki u petoj sezoni, a ovo je bio lik s kojim odjel za garderobu nije mogao dopustiti da pogriješi. Srećom, nikada nisu ni pogriješili. I sada, s nedavno puštenom šestom i posljednjom serijom, obožavatelji mode s nestrpljenjem su očekivali još jednu dozu kraljevskih najupečatljivijih modnih trenutaka dok Emma Corrin nastavlja s ulogom voljene princeze od Walesa.

Bez obzira na to jeste li se sjećali Lady Diane Spencer iz mladosti ili ste samo čuli, čitali i gledali bezbrojne njezine priče, vjerojatno ste upoznati s idejom da se ona danas smatra ikonom stila. Jesu li je smatrali takvom u svoje vrijeme tema je o kojoj se žestoko raspravlja, ali budući da se neki od njezinih omiljenih trendova iz osamdesetih često vraćaju u mainstream trendove, nema sumnje da je nekoliko njezinih izgleda bilo rekreirano i u samoj seriji.

U galeriji pogledajte najbolje rekreirane kombinacije princeze Diane u Kruni:

FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix FOTO: Shutterstock/Netflix

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".