U Samoboru se otvara POP UP kino

Nakon godina čekanja, Samoborci su i napokon dočekali rekonstrukciju kino dvorane. Kako se ona koristi za različite kulturne sadržaje, poput kino dvorane, koncerata, kazališta i slično, u tijeku je kulturna relokacija.
Vidi originalni članak

Tako će od petka, 1. prosinca Samoborci filmove gledati u zamjenskom POP UP kinu na prostoru Autobusnog kolodvora, a na sam dan otvorenja besplatno se prikazuju tri filma.

Riječ je o animiranom sinkroniziranom filmu “Coco i velika tajna”, obiteljskoj komediji “Tatica se vratio za Božić”, te SF trileru “Tajna broja sedam”. I ostali sadržaji naći će novi krov za vrijeme preuređenja dvorane Hrvatskog doma, dječje kazalište se također seli na Autobusni kolodvor, koncerti i veće predstave, kao i izložbe i veća događanja u prostor Centra za mlade Bunker, a obrazovni programi i dalje će se održavati u zgradi Glazbene škole.

Projekt preuređenja kina vrijedan je oko 4,5 milijuna kuna, a potrajat će do jeseni sljedeće godine.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".