U ružičastom od glave do pete: Kate Middleton u klasičnom odijelu s trendi pomakom

Princeza od Walesa pridružila se Barbiecore trendu koji je zaokupio društvene mreže, ali i modnu industriju
Vidi originalni članak

Barbiecore je bilo nemoguće izbjeći prošlog ljeta, s Valentinovom jarkom ružičastom nijansom posvuda na crvenom tepihu. A sada s Barbie filmom Grete Gerwig s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama koji izlazi u srpnju, trend će doživjeti još veću popularnost u nadolazećim mjesecima.

Zapravo, čini se da ni princeza od Walesa ne može odoljeti ovoljetnom trendu. Kate Middleton pojavila se u londonskom Foundling Museumu odjevena u pastelno-ružičasto odijelo Alexandera McQueena, koje je uparila s odgovarajućom bluzom ispod. Izgled je završila s bijelim remenom s bisernom kopčom te parom bijelih salonki.

Ovo nije prvi potpuno ružičasti look koju smo vidjeli od Kate ovog tjedna: ponovno je odjenula ružičastu Me+Em haljinu za posjet Chelsea Flower Showu u ponedjeljak, kako piše Vogue. I ovaj posljednji izgled bio je još jedan ponovljeni izgled, a princeza je prvi put nosila svoje ružičasto odijelo za okrugli stol Royal Foundation Center for Early Childhood u lipnju 2022.

Jedno je sigurno, Kate ne nedostaje ružičastih lookova – od svjetlucave haljine The Vampire's Wife koju je nosila na večernjem prijemu u Belizeu u ožujku prošle godine do haljine Stelle McCartney boje fuksije za koju se odlučila na Platinum Jubileeu.

Princeza od Walesa također je ljubiteljica midi haljina, a u galeriji smo izdvojili njezine najbolje kombinacije:

FOTO: Press Association/PIXSELL U kockastoj Erdem haljini, prisustvuje otvaranju Muzeja Viktorije i Alberta 2018. FOTO: Press Association/PIXSELL Uu posjetu RHS Wisley u haljini Emilije Wickstead 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL U posjeti u dječji hospicij East Anglia 2022. FOTO: Press Association/Pixsell Posjeta spomeniku India Gate u New Delhiju 2016. FOTO: Press Association/PIXSELL U Sohu, Londonu 2023., prije krunidbe kralja Charlesa III FOTO: News Syndication/PIXSELL Na Wimbledonu 2019. FOTO: Press Association/PIXSELL Kate Middleton u Cambridgeu 2022. u kariranoj haljini FOTO: Best Image/Pixsell Na Wimbledonu 2019. Kate je odlučila ponovno odjenuti zelenu haljinu Dolce and Gabbana s posjeta Kanadi 2016. godine. FOTO: WENN/Pixsell Provozala se London Eyeom kako bi obilježila Svjetski dan mentalnog zdravlja i odjenula ružičastu cvjetnu haljinu Kate Spade New York. FOTO: IPA/PIXSELL Princeza od Walesa nosi Alessandru Rich na Royal Ascotu 2022.

Sandi Cenov ima sjajan stil: 'Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas'
Suknja s prorezom i kratka bluza pristaju joj kao saliveni: 'Slabo nosim uzorke, brzo mi dosade'
Ivan Ćosić posjetio je Miami: Grad je skup, ali i savršeno lijep i prepun događanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".