U prvom planu: Severina je i ove sezone zvijezda nove kampanje za Mass

Kako je nastajala dugoočekivana Mass kampanja jesen-zima 2018./2019.?
Vidi originalni članak

Najpopularnija zvijezda regije, Severina, i ove će jeseni biti glavna zvijezda nove Mass modne kampanje za jesen/zimu 2018./2019. godine.

I ovoga puta kampanja je snimana na lokaciji u Zagrebu, a Severina je spremno pozirala u najprivlačnijim modelima obuće koje će obilježiti ovu modnu sezonu, poput čizama nabranih sara, leopard uzorku ili pak popularnim „ružnim“ tenisicama.

Fotografije sa snimanja kampanje ponovno razotkrivaju Severinu u maniri najvećih top modela današnjice za što je zaslužna i provjerena ekipa profesionalaca – fotografije potpisuje Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, dok se u ulozi stilista našao Petar Trbović.

Široki i raznoliki izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove kolekcije za jesen-zimu 2018./2019. već se nalazi na policama u svim Mass trgovinama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".