U proljeće ova zagrebačka ulica postaje - najljepša, a i omiljeno je mjesto za fotkanje!

Procvjetala drva trešnje protežu se kroz cijelu ulicu
Vidi originalni članak

Možda ste već negdje na Instagramu primijetili fotke ulice koju s obje strane uljepšavaju ružičasti cvjetovi trešnje. Šulekova ulica u Zagrebu najljepša je baš u ovo vrijeme. Drveće joj daje poseban šarm, a mnogi nisu gubili ni trenutka pa čim je drveće procvjetalo otišli su okinuti par fotki za društvene mreže.

Ne može se samo Japan pohvaliti ovako predivim dijelovima grada. Ulice s "cherry blossom" ili cvjetovim trešnje kod njih su poput pravih malih umjetničkih djela, a s njima se može mjeriti i Šulekova. 

Ljepote prirode u Japanu više su od usputnih slika, one su zapravo prisutne i u njihovoj kulturi kroz proljetne svečanosti uživanja u cvatu trešnje. 

Ne uživaju samo ljudi u ljepotama ovih cvjetića, već i njihovi četveronožni prijatelji.

 

U videu pogledajte kako izgleda: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".