U Primarku se prodaje imitacija popularnih dizajnerskih tenisica; mnogi kažu da su ljepše od skupocjenog modela

Umjesto 390 funti, koliko košta dizajnerski model s potpisom Alexandera McQueena, za model iz Primarka treba izdvojiti 11 funti
Vidi originalni članak

Model koji je u svijetu tenisica obilježio posljednjih nekoliko sezona, svakako je onaj s potpisom Alexandera McQuuena za koji je specifičan debeli, bijeli đon. Međutim, ono što je mnoge fashionistice ipak spriječilo od kupnje njihova je vrtoglavo visoka cijena. Naime, za njih je potrebno u prosjeku izdvojiti oko 390 funti, što je približno nešto više od 3400 kn. 

Njihovu su popularnost brzo prepoznali i high street brendovi pa su u svoje kolekcije dodali modele inspirirane dizajnerskim komadom.

To je napravio i Primark, u čijoj se kolekciji našao model sa šljokičastim detaljima, baš kao na skupocjenom modelu, a razlikuje se po đonu koji je mnogo tanji nego na dizajnerskom modelu i dodatnoj "liniji" na vanjskoj strani tenisica. 

Svoj ulov na društvenim mrežama pokazala je Britanka Sophie Louise Lewins, a brzo je dobila niz pozitivnih reakcija, u kojima se najviše moglo pročitati da je mnogima pristupačnija verzija čak ljepša od dizajnerske. U prilog joj ide i znatno niža cijena - umjesto 390 funti, potrebno je izdvojiti 11 funti, odnosno stotinjak kuna, što je 34 puta niža cijena!

Sophie je napisala:

Oduvijek sam željela Alexander McQueen tenisice, no nikad nisam mogla izdvojiti 400 funti za njih, a onda sam pronašla ovaj model u Primarku. Svjesna sam da nisu iste, ali dijele neke zajedničke detalje i stvarno su udobne!  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".