Zaslužuje peticu od glave do pete: Ova djevojka sa špice ukrala je svu pozornost

U traper jakni i oxfordicama nije mogla proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Zahvaljujući izrazito visokim temperaturama za ovo doba godine, zimske jakne i kaputi još neko vrijeme neće ugledati svjetlo dana. Idealna alternativa u ovom je slučaju traper jakna, a kad je isfurate na ovako stylish način, budite sigurni da ćete biti glavna zvijeda špice. 

 Zgodna djevojka za šetnju špicom odlučila se za oversized jaknu svijetlog trapera kojom je zaokružila presladak outfit tamnoplave mini haljinice A-kroja i odličnih tamnoplavih oxfordica. Odabir modnih detalja ipak je ključan za ovaj neodoljiv look, pa je tako odabirom kratkih crvenih čarapa kombinaciji dala razigranu i cool notu. Ako tomu dodamo efektan kožni ruksak i cvijeće, složit će te se da ova djevojka nije mogla proći nezamijećeno. 

Tzv. Oxford cipele idealan su odabir ravne obuće za sve poslovne outfite. Premda su nekada bile rezervirane za muškarce, u ženskoj su modi napravile pravu revoluciju, a kao što se može vidjeti, izgledaju odlično! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".