Pogledajte popis prodajnih mjesta gdje možete pronaći komplet Dive Style i Borboleta narukvice za 49,90 kn

Bez obzira na to jeste li već 'član' Borboleta-obitelji ili će te to tek postati, dodajte novu narukvicu u svoju kolekciju jer vas uz Divu Style čeka jedna od šest chic nijansi sa privjeskom srca!
Vidi originalni članak

Obradujte sebe ili dragu osobu u ovom blagdanskom razdoblju malim znakom pažnje, a novi luksuzni Diva Style magazin ima odličnu ideju. Uz 180 stranica glamuroznog sadržaja pronađite i narukvicu Borboleta Joaillerie.

Domaći je brend na modnoj sceni prisutan već gotovo osam godina, a jednostavnost te istovremenu efektnost Borboleta narukvica Hrvatice jednostavno - obožavaju!

Tu su, između ostalih, i Severina, Ivana Mišerić, Franka Batelić, Iva Jerković, Iva Radić, Tatjana Dragović i Nika Matić, a svaka je odabrala model(e) za sebe koji pričaju svoju priču te istovremeno potiču na individualnost svakoga tko nosi Borboletu.

Borboleta je nastala iz ideje da svaki novi dan bude poseban zbog sitnica koje vesele nas ili drage ljude u našoj okolini, a u ovo blagdansko vrijeme čini savršen poklon za prijateljicu, mamu, sestru, ženu ili same sebe.

Bez obzira na to jeste li već 'član' Borboleta-obitelji ili će te to tek postati, dodajte novu narukvicu u svoju kolekciju jer vas uz Divu Style čeka jedna od šest chic nijansi s privjeskom srca!

Osim prekrasne narukvice, čeka vas i pregršt zanimljivih tema kao što su intervju sa Barbarom Kolar kao zvijezdom naslovnice, veliki editorijal 'Made in Croatia' s best of domaćim modnim dizajnerima, obiteljska priča o slastičarnici Magnolia u Gundulićevoj ulici, razgovori s Natkom Beckom, Silvijem Pleštinom, Leom Aviani, Boškom Bahtijarević, Jasminom Kosanović, Fashion vs. Beauty - velika analiza oba biznisa u pandemijskoj godini, genijalne beauty teme i još puno toga!

Luksuzni paket Diva Style i Borboleta pronađite na kioscima po cijeni od 49,90 kn, a prodajna mjesta pronađite ovdje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".