U ovim hlačama razvedrila je špicu: 'Žuta mi je jedna od dražih boja, a otvorena sam i za sve boje i modna eksperimentiranja'

Naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio ju je na zagrebačkoj špici u outfitu koji plijeni sve poglede.
Vidi originalni članak

Mia Kelemen zagrebačkom špicom prošetala je u kombinaciji koja nije mogla proći nezamijećeno pred kamerom našeg fotografa Gorana Čižmešije. Fotografija je nastala početkom prošle godine, ali odlična je inspiracija i sredinom ove veljače kada priželjkujemo proljeće i kombinacije pune jarkih boja.

Studentica medija i odnosa s javnošću otkrila nam je kako je imala prezentaciju na faksu te je trebala malo formalniji look, ali opet da se osjeća kao ona i da to bude u njezinom stilu, pa je odabrala business casual kombinaciju. 

Mia je pokazala kako odvažno nositi upečatljive boje – kombinirala je žute hlače s bijelom majicom, dugim crnim kaputom te cool gumenim čizmama. Od modnih dodataka odabrala je crne sunčane naočale, torbu i remen, a cijeli look zaokružila je kariranim šalom.

– Žuta mi je jedna od dražih boja, a otvorena sam i za sve boje i modna eksperimentiranja. Od uzoraka volim karirane koje kombiniram s nečim jednostavnim. Od životinjskih uzoraka imam samo jedne leopard hlače, ali nije tipičan uzorak, samo podsjeća na njega – ispričala nam je Mia.

Izdvojili smo najljepše kombinezone koje jedve čekamo nositi s prvim toplijim danima:

FOTO: H&M 89,99 EUR FOTO: H&M 89,99 EUR FOTO: H&M 40,99 EUR FOTO: H&M 40,99 EUR FOTO: H&M 40,99 EUR FOTO: H&M 64,99 EUR FOTO: H&M 40,99 EUR FOTO: H&M 27,99 EUR FOTO: H&M 64,99 EUR FOTO: H&M 64,99 EUR

Cipele Mirele Holy izazivale poglede: Siguran hod i stav na platformama od čak 13,5 centimetara
Znate li koje su prednosti redovitog pilinga? Poboljšava teksturu kože, odčepljuje pore...
Što je to 'pravilo 5,5 cm' koje može pomoći odrediti pristaje li vam više duga ili kratka kosa?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".