U ovim hlačama nije mogla proći nezamijećeno: 'Žuta mi je jedna od dražih boja, a otvorena sam i za sve boje i modna eksperimentiranja'

Naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio ju je na zagrebačkoj špici u outfitu koji plijeni sve poglede.
Vidi originalni članak

Mia Kelemen zagrebačkom špicom prošetala je u kombinaciji koja nije mogla proći nezamijećeno pred kamerom našeg fotografa Gorana Čižmešije.

Studentica medija i odnosa s javnošću otkrila nam je kako je imala prezentaciju na faksu te je trebala malo formalniji look, ali opet da se osjeća kao ona i da to bude u njezinom stilu, pa je odabrala business casual kombinaciju. 

Mia je pokazala kako odvažno nositi upečatljive boje – kombinirala je žute hlače s bijelom majicom, dugim crnim kaputom te cool gumenim čizmama. Od modnih dodataka odabrala je crne sunčane naočale, torbu i remen, a cijeli look zaokružila je kariranim šalom.

– Žuta mi je jedna od dražih boja, a otvorena sam i za sve boje i modna eksperimentiranja. Od uzoraka volim karirane koje kombiniram s nečim jednostavnim. Od životinjskih uzoraka imam samo jedne leopard hlače, ali nije tipičan uzorak, samo podsjeća na njega – ispričala nam je Mia.

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Može li tuširanje hladnom vodom pomoći kod akni? Dermatolozi imaju odgovor
Valentinovo u crvenom: Boja koja simbolizira ljubav u modnom svijetu
Rihanna na Super Bowlu objavila da je trudna, a mi smo se prisjetili njezinog najodvažnijeg trudničkog looka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".