U ovim badićima želite provesti ljetovanje!

FOTO: igor dugandžić FOTO: igor dugandžić FOTO: igor dugandžić FOTO: igor dugandžić FOTO: igor dugandžić FOTO: igor dugandžić
Seksepil modnog brenda "Frida Jade"
Vidi originalni članak

Nakon što smo imali priliku vidjeti njihovu debitantsku kolekciju u sklopu modnih revija "Lift by Perwoll", na prošlogodišnjem Fashion.hr Cruiseu, dizajneri Jasmin Đenčić i Filip Stanić predstavljaju nam ljetnu kampanju. Ističu kako je nit vodilja ove kolekcije urbana djevojka koja ide na ljetovanje, ostavlja sve svakodnevne probleme iza sebe i zabavlja se kao nikada u životu. Kako i sami dizajneri tek sada idu na dugo planirani odmor, ova je linija odjeće sve što brend "Frida Jade" želi vidjeti na djevojci koja zasluženo odmara pored hotelskog bazena te u badiću privlači sveprisutne poglede.

Seksepil je ono što ovaj brend vješto, ali i s potrebnom mjerom koristi. Tako je njihov badić u bilo kojoj od ponuđenih ljetnih boja 'statement' komad koji ne može proći nezapaženo na bilo čijem ljetovanju. 

S druge strane u kolekciji su i haljine koje su varijacije nekoliko osnovnih krojeva, a jedino zajedničko im je isticanje ženstvene figure. U kampanju je također uvršten i pomalo eksentirčan i eksperimetalan model bodija izrađen od VHS trakica čiju su blažu verziju prikazali i na svojoj već spomenutoj debitantskoj reviji. Jasmin i Filip kažu kako će baš taj model dalje razrađivati kroz kolekcije, jer žele da to bude njihov prepoznatljiv komad odjeće. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".