U ovakvom je izdanju još nismo vidjeli! Kate Middleton zablistala je u tradicionalnom pakistanskom izdanju

Kao i uvijek, Kate nas je oduševila svojom pomno biranom odjevnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Kate Middleton i princ William započeli su jučer svoju kraljevsku turu Pakistanom, a Kate ni ovoga puta svojim modnim odabirima nije razočarala. Pri dolasku u zračnu luku Nur Khan, održan je svečani doček na kojem se Kate na crvenom tepihu pojavila odjevena u kombinaciju usklađenu s pakistanskom tradicijom odijevanja. 

U dosad neviđenom izdanju, zablistala je u tradicionalnoj kombinaciji haljine i hlača, tzv. shalwar kameezu. Baš poput princeze Diane kada je 1996. i sama posjetila Pakistan, nosila je plavu haljinu-tuniku s efektom gradacije boje od svijetlije plave prema tamnijoj, a outfit je upotpunila prekrasnim klasičnim krem salonkama. 

Princ William i Kate posjetili su danas i Model College for Girls u Islamabadu, a Kate je za tu prigodu također odabrala tradicionalan outfit - kraljevsko plavu tradicionalnu kurtu, hlače i šal u istoj nijansi koji su kreacija dizajnera Maheena Khana i izgledala je zaista sjajno. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".