U ovakvom izdanju još je nismo vidjeli: Kolinda Grabar Kitarović u ružičastom od glave do pete

Predsjednica je u posjeti Kanadi, a naša je modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor iskomentirala je njene stylinge
Vidi originalni članak

Za njen styling ponovno je zaslužna dizajnerica Greta Gudelj. Ženama plave kose izvrsno pristaju pasteli poput prljave ružičaste, blijedo tirkizne i plave, naročito na klasičnim krojevima poput kostima i odijela, kaže nam modna savjetnica.

- Spomenute nijanse, upravo radi tog sivkastog tona, nisu previše baby, a opet naglašavaju ženstvenost. Dobre su u kombinaciji s bijelom, kao u ovom slučaju, no može i bez velike mašne na kragni. Naročito kad su tu ružičasti bukle kaput i druga suknja, od istog materijala - priča Dubravka.

- No, to nije jedina mašna u kombinaciji – nalazi se i na rozim salonkama (koje imaju dobru formu!). Spomenuti ukrasi ovdje su suvišni. Kompleti su praktični u poslovnim prilikama – bilo bi zanimljivo vidjeti bukle suknju i kaput samo u kombinaciji s bluzom, bez sakoa. Idealna dužina suknje (i kaputa) je ona do ispod koljena, u većini slučajeva i kombinacija. Naime, predugački krojevi vizualno skraćuju siluetu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".