U ovakvoj kombinaciji ne viđamo je često: Matija Vuica u bež komadima plijenila poglede na špici

Dizajnericu je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija i zabilježio trenutak u kojem je statement čizmama-sandalama zaokružila ležerno izdanje.
Vidi originalni članak

Volimo zanimljive i raznobojne kombinacije Matije Vuice, no ovog puta naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio ju je na zagrebačkoj špici u outfitu u kojem je nemamo puno prilika vidjeti. Modna dizajnerica i glazbenica rado je pozirala za Divu te ispričala nekoliko detalja o svom stajlingu.

- Proljeće i sunce mijenjaju izgled mog ormara, crno odlazi, a boje dolaze. Proljeće daje najviše mogućnosti za kombiniranje jer još nije previše vruće da budemo u samo jednom komadu odjeće. Tako sam posegnula za ovim bež safari kompletom kojeg imam već duže vrijeme, a osvježila sam ga sa svijetlo plavim nijansama majice i torbicom od perli. Majica ima crvenu liniju koja se poklapa sa linijama na hlačama - otkrila nam je Vuica.

Glavnu riječ o Matijinoj kombinaciji vodili su detalji u crvenoj boji koje je, osim na hlačama, isfurala i na efektnoj majici. Upečatljiv detalj bile su i sunčane naočale koje su super odmak od klasike, a izvrsno se uklapaju u Matijin stil kojim se uvijek istakne na zagrebačkim ulicama.

U oko su nam zapele i upečatljive čizme-sandale, model koji se ne bi svatko usudio nositi, ali na modnoj dizajnerici izgledaju baš odlično.

- Nove su samo čizmice-sandale u koje sam se zaljubila zbog pete. Ova kombinacija mi je energetski baš pasala uz sunčan i pomalo vjetroviti dan - dodala je Vuica.

Chic i stajliš lepršave hlače će obilježiti proljetnu sezonu; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Fluidne hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Wide-leg hlače s printom 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge lepršave hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave satinirane hlače 39,95 EUR FOTO: Zara Paero hlače s uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 39,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Duge hlače 25,95 EUR FOTO: Zara Hlače sa zmijskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Hlače s uzorkom 29,95 EUR

Chic i stajliš lepršave hlače obilježit će proljetnu sezonu; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana
Važan korak za održivost u modi: Gucci izdao novi parfem prvi puta napravljen od recikliranog ugljika!
Manikura Kourtney Kardashian odlična je inspiracija za nježne proljetne nokte

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".