U ovaj hrvatski brend kožnatih jakni, zaljubit ćete se na prvi pogled!

“Láuri leather” novi je brend na hrvatskom tržištu. Lansirala ga je mala obiteljska firma koja se već nekoliko generacija bavi kožom i njezinim produktima.
Vidi originalni članak

Koža kao prirodan materijal, koji odiše luksuzom i dugovječnošću, vječna je inspiracija dizajnerima i kožarima u ateljeu “Láuri leather” branda. Poznavanje materijala, višegodišnje iskustvo u radu s kožom te smisao za estetiku, odlučili su predstaviti kroz kolekciju kožnatih jakni. Kao savršen spoj jednostavnih linija, širokog spektra boja i svestranog karaktera, basic komadi su nezaobilazan dio svake garderobe.

Kožnata jakna postala je oličenje cool stila. Jednako nosiva i efektna, kako u dnevnim casual kombinacijama, tako i u večernjim romantičnim izdanjima. “Láuri leather” nudi vam spoj jednostavnog kroja, birane materijale, udobnost te vrhunsku izradu koji kožnatu jaknu pretvaraju u neodoljivi moderni klasik vrijedan investicije. U ovom ateljeu svakom komadu posvećeno je puno truda, znanja, vremena i ljubavi.

Osim kvalitetom, izdvajaju se i širokom ponudom atraktivnih modela, različitim uzorcima i bojama, krojevima te limitiranim edicijama tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Cijelu kolekciju pogledajte na Instagram i Facebook profilima, putem kojih svi zainteresirani mogu dobiti informacije o kupovini.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".