U outfitu Grlića Radmana istaknule se cipele, a supruga Marijana bira skupocjenu torbu s luksuznim potpisom

Budući da je subota bila u znaku ugodnih 17 stupnjeva, oboje su odabrali odjevne kombinacije koje nose proljetni 'predznak'
Vidi originalni članak

Stara godina na zagrebačkoj špici zbog temperatura netipičnih za zimske dane više je izgledala poput prvog dana proljeća, a mnogi su topao dan iskoristili za šetnju centrom. Među njima je bio i Gordan Grlić Radman koji je gradom prošetao u društvu supruge Marijane, a za tu su prigodu izabrali i kombinacije u kojima su se istaknuli dizajnerski komadi.

Ministar vanjskih i europskih poslova tamnoplavim hlačama dodao je karirani sako i bež šal, a posebno se istaknuo izbor cipela. Naime, kombinaciju je zaokružio dizajnerskim kožnim modelom kojeg potpisuje brend Tod's, a na službenoj web stranici pronašli smo takav model, samo u crnoj boji. Cijena mokasinki, po kojima je brend i poznat, kreće se od 400 do 700 eura.

U njezinom se stajlingu istaknula dizajnerska torbica s potpisom luksuznog francuskog brenda Saint Laurent. U tirkiznoj nijansi, s krokodilskim efektom, odlično je nadopunila narančaste hlače širokog kroja i bež sako, a riječ je o modelu Medium Sunset Chain koji je na službenom webu i drugim online trgovinama rasprodan, a takav model, samo u crnoj boji, prodaje se po cijeni od 2500 eura.

Izaberite puder sa super pokrivnom moći ispod kojih koža diše: Izdvojili smo formule koje vlaže lice

Par u jednostavnim, a baš cool kombinacijama: 'Kad idemo zajedno van, konzultiramo se što ćemo odjenuti'

Kaputi koje vrijedi potražiti na sniženju jer su nosivi puno duže od samo jedne sezone

Stan Natalie Irons reflektira njezin elegantni i svevremenski stil: Za vrijeme lockdowna, cijeli je stan renovirala sama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".