U omiljenim high street brendovima Crni petak počinje dan ranije

Određeni brendovi pripremaju sniženja i prije Crnog petka
Vidi originalni članak

Stižu dobre vijesti za sve one koji s nestrpljenjem iščekuju Crni petak. Omiljeni high street brendovi Crni petak pretvorili su u 'Crni produženi vikend'. Osim petka, subote i nedjelje, na nekim ćete stranicama moći po sniženim cijenama kupovati već od sutra. 

Na web stranici Bershke piše kako Black Friday počinje u četvrtak u 21:00 na stranicama, dok na aplikaciji u 20:00, a već sada možete odabrati svoje artikle i spremiti ih u virtualnu košaricu. 

Massimo Dutti, još jedan Inditexov brend, na svojim je stranicama također objavio kako sniženja na odabrane artikle kreću u četvrtak u 21:00. 

S obzirom na to da je Zara uvijek tajnovita oko sniženja, možemo se samo nadati da će nas i ona ugodno iznenaditi. Sudeći po dosadašnjim iskustvima, mogli bismo ih očekivati sutra u večernjim satima, prvo na aplikaciji, zatim na web stranici, dok bi u dućane popusti mogli stići baš u petak. 

H&M je pak svojim kupcima sniženje do 50 % na određene artikle pripremio kao odbrojavanje do Crnog petka, kao i Topshop koji cijeli tjedan ima snižene cijene. 

Black Friday počeo je i na Mango Outletu, pa tako već snižene artikle možete naći na dodatnih 30 % popusta.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".