U omiljenim dućanima pronašli smo dupeove popularnih natikača koje se nose svakog ljeta

Bez obzira na vaš budžet, možete pronaći savršene natikače koje će vaš ljetni outfit podići na novu razinu.
Vidi originalni članak

Hermès Oran natikače predstavljaju sinonim za luksuz, eleganciju i besprijekoran stil. Ove sandale postale su must-have komad obuće za mnoge ljubitelje mode širom svijeta, zahvaljujući svojoj jednostavnoj, ali sofisticiranoj estetici i nevjerojatnoj udobnosti.

Hermès, francuska luksuzna modna kuća poznata po svojoj kvaliteti i izradi, prvi put je predstavila Oran natikače 1997. godine. Od tada, ove sandale su postale prepoznatljive po svom elegantnom dizajnu i prepoznatljivom "H" remenu, koji je simbol brenda.

Oran natikače su izrađene od visokokvalitetne kože, dostupne u raznim bojama i završnim obradama. Bez obzira na boju ili materijal, svaka verzija zadržava minimalistički dizajn koji odiše luksuzom i profinjenošću. Ove sandale savršeno balansiraju između funkcionalnosti i mode, čineći ih idealnim za različite prigode, od ležernih šetnji po gradu do opuštenih večernjih izlazaka.

Hermès je poznat po svojoj pažnji prema detaljima i korištenju najboljih materijala. Oran natikače nisu iznimka – svaka sandala je ručno izrađena s iznimnom preciznošću, što osigurava dugotrajnost i udobnost.

Jednostavan, ali elegantan dizajn omogućava ovim natikačama da se lako kombiniraju s različitim stilovima odjeće. Bez obzira nosite li ih uz ležerne traperice i bijelu majicu ili elegantnu ljetnu haljinu, Oran natikače dodaju sofisticiran dodir svakom outfitu. Cijena im se kreće od 750 do 1250 eura, ovisno o modelu.

Međutim, s visokim cijenama koje dolaze s brendom Hermès, mnogi traže pristupačnije alternative koje ne kompromitiraju na stilu. Donosimo vam pregled najboljih dupeova za Hermès Oran natikače koje možete pronaći u trgovinama.

Zara je poznata po svojim trendi komadima inspiriranim luksuznim dizajnom, a njihove kožne natikače nisu iznimka. Ove natikače dolaze s elegantnim remenčićima na vrhu i dostupne su u različitim bojama, uključujući klasičnu crnu i smeđu. Cijena im je znatno pristupačnija – 25,95 eura.

U CCC-u smo pronašli dva para natikača koje dizajnom liče na popularan Hermès model. Japanke Jenny Fairy Camel imaju dvostruke remenčiće, jedan u obliku slova H na početku te jedan ravan remenčić ispod. Dolaze u crnoj, smeđoj i bijeloj boji, a cijena im je 19,99 eura. Drugi model su japanke Gino Rossi Camel, koje dizajnom remenčića podsjećaju na Hermèsove, a dolaze u bijeloj, crnoj, smeđoj i bež boji, dok im je cijena 44,99 eura.

I u H&M-u smo pronašli jedan model sličnih natikača. Riječ je o modelu Espadrille sandale koje dolaze u crnoj boji, a cijena im je 19,99 eura.

Na službenoj stranici brenda Steve Madden također smo pronašli natikače koje su pristupačnija verzija luksuznih Hermès modela. Riječ je o Mayven natikačama koje dolaze u 14 različitih boja, a cijena im je 89,95 dolara.

Irena Šekez Sestrić sjajno nosi poslovno eleganciju: U zemljanim tonovima pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama
Suknja upečatljivog uzorka, trendi cipele i klasična košulja: Sa samo tri komada stvorila je odličan ljetni outfit
Sjajni parfemi koji mirisom podsjećaju na ljeto, plažu i more

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".