U odličnom kariranom odijelu plijenila poglede: 'Neobično je za mene da sam danas u bojama, obično sam u crnom i sivom'

Gradom je prošetala u favoritima iz proljetnog i zimskog ormara
Vidi originalni članak

Tko voli jednostavnost u odijevanju i modne klasike, odličnu inspiraciju za stajling u prijelaznom razdoblju može pronaći u kombinaciji Nike Belančić, studentici prava koja je pokazala odličan smisao za modu dok je pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji.

U kombinaciji je spojila favorite iz proljetnog i zimskog ormara pa otkrila nekoliko detalja o svom stajlingu:

- Bila sam na faksu, a na faks najčešće nosim odijela i ispod stavim majicu da bude malo opušteno, a opet poslovno. Štikle nosim za izlaske, ali preko dana sam fan ravne obuće i čizama - ispričala nam je.

Čizme bi nosila i ljeti na kratke hlače, kako sama kaže, a tenisice zapravo rijetko i nosi. Više voli nositi crne i sive boje, a ova kombinacija nije dio njezinog uobičajenog stila:

- Neobično je za mene da sam danas u bojama, obično sam u crnom i sivom, za ove boje je vjerojatno kriv sunčani dan. Ako su u pitanju uzorci, onda nosim karirane ili prugaste, cvjetno i životinjsko nemam ništa u ormaru - dodala je.

Svijetlo karirano odijelo kombinirala je s crnim combat čizmama, a model koji nosi popularan je već nekoliko sezona. Od modnih dodataka odabrala je crnu torbu zmijskog uzorka te retro sunčane naočale, a cijelu kombinaciju zaokružila je laganim balonerom koji je idealan za toplo prijelazno razdoblje.

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Dermatolozi tvrde da postoji ispravan način uklanjanja uraslih dlačica, evo kako
Pet malih promjena u stajlingu zbog kojih ćete izgledati nevjerojatno trendi ovog proljeća
Modna savjetnica o outfitima Kolinde Grabar-Kitarović: 'Silueti njezina tipa najbolje pristaju klasična odijela'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".