U odličnim blagdanskim outfitima poznata lica uveličala su otvorenje Branimir mingle malla

U Zagrebu je sinoć svečano otvoren prvi mall za minglanje u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Branimir mingle mall novi je i jedinstveni koncept urbane destinacije u centru Zagrebu, a njegovom otvorenju prisustvovala su i brojna lica javne scene - Luka Nižetić, Lana Klingor, Janko Popović Volarić, Doris Pinčić, Ivan Pažanin, Damir Kedžo, Ivana Mišerić, Branka Bebić Krstulović i drugi. Ipak, za oko su nam posebno zapeli oni koji su svojim kombinacijama posebno doprinijeli blagdanskom raspoloženju. 

Uvijek modno raspoloženi Luka Nižetić odjenuo je crveno odijelo i Dr. Martens čizme slične nijanse. Za ovu prigodu odlučio se za crno-crvenu kombinaciju pa je tako ispod sakoa nosio crnu košulju s printom zlatnih ornamenata koju je upario s crnom krznenom jaknom. 

Nezamijećeno nije prošla ni simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica koja se odvažno poigrala crvenim nijansama uparivši jarko crveni sako s bordo hlačama na crtu. Svoj look podigla je bijelim Elfs T-shirtom, a brendu je ostala vjerna i crnom torbicom. 

Crno-crvena kombinacija bila je modni odabir i Branke Bebić Krstulović koja je zablistala na događaju u izrazito efektnim pripijenim crvenim kožnim hlačama koje je ublažila crnim Bottega Veneta gležnjačama, crnim sakoom i majicom, dok je šarmantnom poštarskom kapicom i Chanelovom bisernom ogrlicom dodala cijelom outfitu dozu francuskog chica. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".