Odjevnoj kombinaciji ove ljepotice ne možemo pronaći niti jednu zamjerku

Spojila je klasiku sa sezonskim trendovima i dobila genijalan outfit
Vidi originalni članak

Jednostavne kombinacije, one koje nastaju bez previše "filozofiranja", definitivno su nam najdraže i nikad neće proći nezamijećeno. Jednu takvu isfurala je prezgodna brineta sa zagrebačke špice koja jako dobro zna nositi trendove sezone.

Odlučila se za poderane traperice koje je kombinirala s maslinastim topićem i odličnim prugastim sakoom. Bijeli sakoi veliki su hit unazad nekoliko sezona, a kad se želite istaknuti u masi, ovakav s uzorkom odlična je ideja! Nije pogriješila ni s odabirom modnih dodataka - neutralne bež cipele idu jednostavno na sve, a ova torbica jedan je od najvećih ljetnih hitova. Sve je zaokružila mačkastim naočalama koje su bile točka na "i" ovog outfita kojem jednostavno ne možemo pronaći zamjerku!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".