U novoj kolekciji pronašli smo neobične košulje, biste li ih nosile?

Drugačija je pa vjerujemo da će je mnoge žene kupiti upravo zbog tog!
Vidi originalni članak

Zarine kolekcije uvijek nas iznenade nekim posebnim i statement komadima pa drugačije nije bilo ni s kolekcijom koju su pripremili za jesenske dane. U njoj smo pronašli bijelu košulju koja na sebi ima neobičan dodatak, odnosno prišivke napravljene od crnih i šarenih resica.

Zbog tog detalja košulja postaje pravi statement komad u ormaru pa su vam uz nju dovoljne tek obične skinny traperice i spremne ste za sve obveze koje vas čekaju u danu!

Odlična je vijest da je napravljena od pamuka pa je idealna i za tople ljetne dane jer koža u njoj može "disati", a njome ćete napraviti odmak od klasičnih bijelih košulja. Ako se odlučite za kupnju ovog super komada, potrebno je izdvojiti 229 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".