Okupio mnoge poznate i ljubitelje brenda: Ljupka Gojić Mikić zasjala na reviji Roberta Severa

Kolekcija u kojoj je dominantna haljina kao okosnica proljetne garderobe, brend predstavlja u nekoliko sekcija koje se odnose na različite uzorke i boje.
Vidi originalni članak

Robert Sever predstavio je novu kolekciju Vere Fabula i iznio svoje viđenje mode za proljeće 2023. godine. Revija se održala u prekrasnom ambijentu zagrebačkog hotela Hilton Garden Inn, a samu reviju pratila su i brojna poznata lica, kao što su Ljupka Gojić Mikić, Ana Begić Tahiri i Konstantin Haag, koje su nosile kreacije poznatog dizajnera.

Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. Pri izboru materijala dizajner se uvijek povodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo proljeće izabrao kombinacije čipke, nježnih uzoraka i različitih tekstura.

Kolekcija se sastoji od ukupno 60 lookova koji su u cijelosti izrađeni u RS radionici, a cijela kolekcija sastavljena je od isključivo unikatnih, neponovljivih kreacija pa je svaka izrađena tako da bude vrijedna divljenja i obožavanja.

U galeriji pogledajte uzvanike na modnoj reviji Roberta Severa:

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Osim ručno rađenih komada, RS se uvelike usredotočuje na održivu modu pa tako je u jednom razgovoru za Divu otkrio da su radili na ideji održivosti mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih materijala, bez obzira na to radi li se o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena.

- U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Naši artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke, izgledaju izuzetno suvremeno, a na to smo uvijek posebno ponosni - rekao nam je tada Robert Sever.

I njegov rad itekako je cijenjen među brojnim modnim kritičarima, a Robert Sever dobitnik je i Modne nagrada Večernjeg lista Ana Lendvaj za 2020./21. godinu. 

Žiri modnih novinara je tako birao najbolju kolekciju za 2020. i 2021. godinu i ta je nagrada pripala Robertu Severu. Osvojio ju je svojom ljetnom kolekcijom iz 2021. godine, kreacijama s kojima je slavio optimizam i životnu sreću. Nagrađena kolekcija nosi ime Jadranka i uz svu pozitivu poslala je još jednu vrlo važnu poruku koja nadilazi značaj same mode. Naime, Sever je snimajući editorijal kolekcije uz manekenke uključio i stvarne žene, počevši od svoje susjede i prijateljice, gospođe Milke koja je u trenutku kada je briljirala kao njegov model imala 79 godina.

U galeriji pogledajte modne kreacije koje su predstavljene na reviji:

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Čini se kako je zelena hit boja sezone: Pogledajte kako je nose modno osviještene djevojke čiji stil volimo
Stajliš i nasmijan par u trendi kombinacijama: 'Imamo sličan stil, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van'
Poslovni look idealan za tople dane: 'Za posao biram crno, bež i bijelo, ali došlo je proljeće pa sam ubacila malo boje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".