U novoj kolekciji Robert Sever pokazuje svestranost ljetne haljine koja slavi žensku ljepotu, snagu i energiju

Kolekcija u kojoj je dominantna haljina kao okosnica ljetne garderobe, brend predstavlja u nekoliko sekcija koje se odnose na različite uzorke i boje.
Vidi originalni članak

Za ljetnu sezonu, hrvatski modni brend Robert Sever predstavlja kolekciju s 40 novih vizuala. Fotografije su jednostavnog i suvremenog izričaja, u prepoznatljivom stilu koji brend njeguje već 21 godinu, a proslava su ženske ljepote, snage, energije i senzualnosti.

Kolekcija u kojoj je dominantna haljina kao okosnica ljetne garderobe, brend predstavlja u nekoliko sekcija koje se odnose na različite uzorke i boje.

Od sitno floralnih retro uzoraka pa preko vividnih egzotičnih cvjetova, kolekcija se upotpunjuje sve do printa apstraktno oslikanog uzorka cvijeća, nudeći izbor za svaku ženu i njene osobne vizualne preference.

– Ovo doba godine idealno je za stilske igre. Svi se volimo više presvlačiti, a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u ljetnim danima i noćima više nego dobrodošla. Naš prepoznatljiv stilski smjer brenda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim bezvremenskim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brenda, tako da bi one uživale u svim prilikama za koje izaberu naš dizajn. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno , opušteno i sigurno u sebe i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta – ističe Robert Sever.

Vrlo elaborirana i raskošna kolekcija dolazi u preko 100 novih artikala, koji su vizualna igra različitim temama i inspiracijama.

Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. Pri izboru materijala dizajner se uvijek povodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze, te lepršave chiffone. Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki.

– Snimajući fotografije za kolekciju imao sam kao ideju uhvatiti upravo ono što najviše volim kod žena, a to su snaga i energija uvijek u kombinaciji s klasičnom ljepotom i ženstvenošću. Upravo sam u radu s četiri različita modela želio proslaviti različitost ženske ljepote, naglašavajući sa svojim radom sve ono najljepše u njihovim karakteristikama – rekao je Sever.

 

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Pripremite košarice, vrijeme je za šoping: Znamo kada počinje ljetni popust u Zari!

Vruće hlačice su novi-stari ljetni trend: Pogledajte kako dobro pristaju studentici koja blista u bijelom od glave do pete

Tenisice kakve nosi direktorica financija na špici još nismo vidjeli: Odlično izgledaju u kombinaciji s mini-haljinom od jeansa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".