U novoj kampanji Vivienne Westwood, 49-godišnja Naomi Campbell ne nosi ništa osim šešira i izgleda spektakularno

Iako dizajnerica i manekenka surađuju već više od 30 godina, ovo je prvi put da je Naomi bila zvijezda kampanje Vivienne Westwood.
Vidi originalni članak

Kad pomislite na Vivienne Westwood i Naomi Campbell, vjerojatno vam prvo na pamet padne trenutak kad se jedna od najuspješnijih manekenki ikad spotaknula na modnoj reviji davne 1993. godine dok je nosila cipele s potpisom Vivienne Westwood. 27 godina kasnije, manekenka i dizajnerica udružile su snage u posljednjoj kampanji, a iako su mnogo puta surađivale, ovo je prvi put da je Naomi bila zvijezda njezine kampanje. 

Rezultat suradnje genijalna je kampanja za proljeće/ljeto 2020., a, kako piše Dazed, britanska kreativka inspiraciju je pronašla u mitologiji.

Najviše pozornost izazvala je fotografija na kojoj je 49-godišnja Naomi gola te ne nosi ništa osim raskošnog šešira od tila, mašne oko vrata i vrtoglavo visokih smeđih štikli. Fotografije su nastale u 18. pariškom arondismentu, a Naomi pozira ispred zida, obasjana neonskim svjetlom, a fotografije potpisuje modni fotograf Juergen Teller. 

Naomi je izjavila:

Mislim da sve uvijek dođe na svoje, ako je suđeno. Trebalo je čak 33 godine da snimim kampanju s Vivienne Westwood, ali sam jako sretna što je radim u svojoj 49. godini.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".